Szluga 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 Witam, Mam następujący problem. Otóż posiadam serwer, który stoi na Debian'ie 6 i ostatnio postanowiłem zaktualizować PHP do najnowszej wersji z repozytorium "dot-deb.org". Niestety po aktualizacji zauważyłem, że żaden z hostowanych site'ów nie działa poprawnie. Więc postanowiłem cofnąć zmiany wywołane przez aktualizacje. Teraz wszystko działa poprawnie, lecz wszystko jest serwowane przez "Apache2 Handler", mimo ustawień w panelu administracyjnym (ISPmanager PRO) oraz poprawnych wpisach w "apache2.conf" nie działa CGI oraz FastCGI. Proszę o możliwie szybką pomoc. Z góry dziękuję EDIT: Dodam tylko, że treść dynamiczną odpowiedzialną za php serwuje apache2, natomiast za statyczną odpowiedzialny jest nginx jako revers proxy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szluga 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Przepraszam, że zamieszczam post pod postem, lecz mam pytanko. Otóż czy jest mi ktoś w stanie pomóc? Ponieważ nie ukrywam, ale na mod_php działanie wielu stron jest lekko mówiąc uporczywe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Masz w ogóle załadowany mod w apache FastCGI? a2enmod fastcgi Później restart apache'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szluga 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Tak, jest aktywny. Tylko problem tkwi w tym, że jakby (pomimo ostawień w panelu, jak i w apache2.conf) praca była wymuszona na mod_php. Analizowałem logi zarówno panelu, jaki i apache i nic tam nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Napisz do supportu ISPsystem. Powinni to poprawić albo podać jakąś solucję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szluga 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Zrobiłem to na samym początku, lecz oni cały czas analizują logi itp.. Dlatego, też postanowiłem napisać tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach