Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Witam, Poszukuję sponsoringu konta Reseller. Najlepiej pojemność 10-30 GB, transfer b/o. Albo I pojemność b/o. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ I O DUUUUŻO OFERT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 a co dajesz w zamian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 (edytowany) Obawiam się, że nie dostaniesz żadnych ofert. Kont reseller zwykle się nie sponosuje, bo niby po co i komu? Edytowano Wrzesień 23, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 a co dajesz w zamian? Reklame? SPONSOR: (i sponsor serwa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 gdzie taką reklamę. Jeśli szukasz na tej zasadzie sponsora to nie zajedziesz daleko, bo go lekcewarzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Mogę Ci dać resellera na VPSie z DA, ale jeśli mi zaczniesz orać maszyne to Cie wywale szybciej niż zdążysz policzyć do 3. Ale nie licz na nieograniczony transfer i pojemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marshall Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 (edytowany) Szukasz darmowy reseller http://byethost.com/resellers Akceptujesz wymogi masz nie to płać. Za darmo to żona d.. nie daje teraz w tych czasach. Edytowano Wrzesień 23, 2011 przez Marshall (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 Ej, no kto da free reseller? Napiszę sponsorzy: (ten co mi da). No pliskaaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 Ej, no kto da free reseller? Napiszę sponsorzy: (ten co mi da). No pliskaaa. Za darmo to .. A na poważnie to nie licz na to, że ktoś Ci udostępni profesjonalne konto reseller za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 Ej, no kto da free reseller? Napiszę sponsorzy: (ten co mi da). No pliskaaa. Hahaha! Pożartowalimy, pośmalimy się, czas wracać do rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 Zamykam i wrzucam z dział Humor. Kurcze nie ma takiego działu - bardziej pasuje Kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach