mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 Byłby ktoś chętny do przejęcia portalu dotyczącego karaoke online? Więcej info jak to jest organizowane na battlevoice.pl Nie znalazłem takiej strony w internecie. Mi osobiście brakuje czasu i funduszy na rozkręcenie strony. Z biegiem czasu jak ktoś się porządnie za nią weźmie będzie przynosić korzyści majątkowe. Wystawiam na allegro.pl, domena i hosting wykupione w netdc.pl Czekam na oferty w temacie, jeżeli będzie ktoś chętny, wystawiam aukcje, wysyłam link i finalizujemy transakcje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 Ile za to chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 (edytowany) To jest forum. ising.pl # Jeszcze takie jedno pytanie Czy mogę dostać link do pobrania empetrójek ? stąd http://mp3.battlevoice.pl/ Edytowano Wrzesień 22, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 domena mnie kosztowała 15 zł, wykupienie hostingu tyle samo, grafika bodajże dyszke, ale chciałbym też coś na tym zarobić, bo pomysł wydaje mi się dobry. szczerze, to czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 Można ściągnąć, ale trzeba znać do nich ścieżkę, ale to nie jest publikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 To jest forum. ising.pl # Jeszcze takie jedno pytanie Czy mogę dostać link do pobrania empetrójek ? stąd http://mp3.battlevoice.pl/ http://mp3.battlevoice.pl/playlist.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 są chętni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 jaka cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 myślę, że od 50 zł w górę. moje gg:19081651 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2011 zainteresowani? rozważę każdą propozycję, pilnie potrzebuje pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2011 refresh, pilnie sprzedam, nawet zaraz, czekam na propozycje na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2011 może źle to opisałem, do sprzedania domena BattleVoice.pl(zarejestrowana na netdc.pl) oraz serwis dostępny pod tą domeną wraz z hostingiem na netdc.pl (Zamość). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2011 Litości, ile można spamować, najpierw zrobiłeś sobie bloga na forum reklamując to a teraz podbijasz co chwilę bo chcesz to sprzedać za 50 zł. Zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach