Casano 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2011 Witam serdecznie ! Mam do sprzedania 7 ciekawych domen. O to one: - czytanienaekranie.pl - hakisamochodowe.pl - dobieranieopon.pl - e-warez.pl - easykom.pl - turystyczny.com.pl - abchurt.pl Wszystkie owe domeny zarejestrowane są na dropped.pl . Zainteresowane osoby, które będą chciały pozyskać którą kol wiek z domen, proszę o kontakt tylko i wyłącznie e-mail. Dopiero wtedy udostępnię wszystkie szczegóły dotyczące danej domeny jak i ceny. Kontakt e-mail: rykowskibartosz@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Casano 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2011 Przepraszam z góry za kolejny post. Ale chciałbym zakomunikować, że adres który został podany powyżej, jest już nieaktualny. Mój nowy adres emaliowy to: b.rykowski@domainsquare.pl Niestety nie mogłem znaleźć opcji "edytuj" dlatego postanowiłem napisać post. Przepraszam za kłopoty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach