Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Witam! Nazywam się Łukasz Zgarlicki i wykonam marketing szeptany dla Państwa strony. Potrafię dyskretnie reklamować usługi/stronę/produkty danej firmy na wielu forach tematycznych. Sprytnie będę tworzył dyskusję, inni użytkownicy będą dyskutować o Państwa produkcie/stronie itd. Nie będą to usługi spamerskie, lecz tak jak pisałem wyżej - sprytne polecanie danego produktu. Po zakończeniu wykonywania zlecenia wysyłam raport do wpisów. Koszt 80 zł. za 100 profesjonalnych wypowiedzi Mam w tej kwestii spore doświadczenie i bogate portfolio. Współpracowałem z wieloma firmami z różnych branż, w tym: produkty ziołowe, obrączki ślubne, zaproszenia ślubne, portal o grach na konsole, forum muzyczne, serwisy ogłoszeniowe, strony erotyczne czy ostatnio 8 stron budowlanych. Jest tego o wiele wiele więcej W ramach zabezpieczenia dla obu stron można dokończyć transakcję na allegro, choć niekoniecznie. Co do marketingu szeptanego, wszystko jest do uzgodnienia. Czas realizacji, czy inne szczegóły. kontakt na adres mailowy: lvcas @ onet.eu , GG: 4555616 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Rozumiem iż wykonywałeś już takowe zlecenia, zatem chętnie obejrzę dotychczasowe efekty Twojej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 W tym celu zapraszam na kontakt mailowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach