eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Mam na sprzedaż forum młodzieżowe www.emlodzi.eu Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać maila bartek.batorme@gmail.com jest możliwość sprzedaży przez allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 zapytanie wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 odpowiedź dana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Może podaj jakąś cene, wystaw aukcje na Allegro, cokolwiek. Takie ogłoszenie to brak szacunku do ludzi, potencjalnie zainteresowanych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Powiedz ile jesteś w stanie dać. Ja ci powiem czy się zgadzam czy ewentualnie chce mniej bądź więcej. Mam szacunek. Aukcję wystawie na allegro gdy będzie pora bądź ktoś powie, że kupuje. Forum sprzedaje wraz z domeną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Po takiej odpowiedzi ja już straciłem zainteresowanie. Lubię ludzi poważnych i tylko z takimi robie interesy. Życzę udanej transakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Jestem poważną osobą. Ale powiem szczerze nie będę za tobą płakał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 (edytowany) Po paru tygodniach sprzedajesz swój projekt, to nie zbyt poważne... Powinieneś dać, gdyż nie wiadomo ile oferować... Podam 50 zł wyśmiejesz, podam 10 000 zł pomyślisz "yeah, znalazłem idiotę". @downdown: Po paru tygodniach tworzenia, sprzedajesz. Edytowano Wrzesień 20, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 hdmagc nie trolluj tematów ... na przykłądzie Anglii jest to nielegalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Od jakich paru tygodni co ty mówisz. Od 3 dni mam zamiar sprzedać. Powiedzmy, że 35 zł do negocjacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Dziwne, że tematu nikt nie zamknął/usunął :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Jestem poważną osobą I dlatego dajesz równie niepoważne oferty sprzedaży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 A kolega chciał stawiać firmę na mame... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 A kolega chciał stawiać firmę na mame... Do prowadzenia forum trzeba firmę? Przecież mówił do czego mu ta firma, i nie było to do forum które sprzedaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 A napisałem gdzieś, że to forum ma z tym związek? Źle zrozumiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 No, ale piszesz "a chciał", a skąd wiesz że nadal nie chce?B) Co mu sprzedaż forum przeszkadza w założeniu DG :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Niech tu jakiś moderator wpadnie i zrobi porządek...PLEASE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2011 Zwłaszcza z postami, osób które spamują w tej ofercie. Dla wszystkich, którzy byli zainteresowani chciał bym powiadomić, że forum zostało sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach