unban 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Witam może to nie typowa oferta ale mam do sprzedania konto steam 2010 rok . Konto nie jest zbanowane mogę pokazać ssa i jest w dobrym stanie posiada wiele gier : cs 1.6 call of duty : black ops cs source gta4 oraz dodatek episodes from liberty city half life oraz tryb deatmatch Just Cause 2 Left 4 dead Portal Team fortess 2 Tak jak piszę mogę wystawić ofertę na allegro lub pokazać ssa gier oraz konta Cena. 150 złotych tylko Mbank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 dorzucam minecraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Bump Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 upuszczę cenę na 100 złotych zainteresowani ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 podaj nazwę konta i ss'y, dam 80zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 jak bedziesz to sie odezwij na gg 10403994 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unban 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2011 nadal aktualne dorzucam kilka nowych gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach