srok@ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 Jak myślicie ile jest warta strona: www.pokahontaz.int.pl razem z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wacek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 do 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2006 Za ile bym to kupił, czy za ile bym to zrobił? Kupiłbym za ..w sumie po co mi, ale no dobra, rzeczywiście - do 100zł a zrobił? zrobiłbym ładniej, ale za 200-300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2006 Jak dla mnie to bez obrazy, ale nic nie warta. Brak szablonu, tematyka mało ineteresująca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2006 Przeciez to nic nie warte jest ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2006 Sorry, ale ja bym nawet tych 100 zł nie żałował. Przecież to jest standardowy JPortal z podmienionym logo (które i tak nie jest ładne), wrzuconnym buttonem zachęcającym do ściągnięcia FireFoxa, troche newsów i pare buttoników. Radze postarać się bardziej następnym razem ! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach