kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 co jakiś czas pojawia się to pytanie proponuję zrobić zestawienie na tę chwilę widziałem już: http://freecast.pl/oferta-freecast-www-sms.html jednak nie jest to zbyt wygodne bo mozna wylacznie jeden rodzaj smsa a lepsze jest poprostu zbieranie w wirtualnym portfelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 Z takich usług korzysta bardzo mała ilość osób, więc jest mało firm oferujących taką usługę. Taka lista byłaby bardzo krótka i bezsensowna moim zdaniem. Ale proponowałbym administracji forum o dodanie takiej kategorii do katalogu firm na forum, to rozwiązałoby chyba całkowicie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 każdy niszowy produkt jakichś użytkowników znajduje ja np. mam na orange 1133,28 środków i 848,46 propocyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 (edytowany) Nie ma to jak robić sobie skarbonkę w telefonie Jak mało się rozmawia to nie lepiej poszukać lepszej oferty typu mBank Mobile - mobile.pl (19groszy za minutę do wszystkich)? Gdzie doładowanie za 5zł starcza na 2 miesiące? a nie ładować 20-30zł co miesiąc? Żeby nie odejść od tematu to boo.pl ma płatności sms. -edit- W Orange przecież jest tzw. przelew sms i można odsprzedać na allegro środki Edytowano Wrzesień 18, 2011 przez Maq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 prawdziwy portfel SMS - bez opłat typu 50% SMS Premium i chętnych będzie sporo na czym polega "prawdziwy"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2011 no ale jak chcesz to osiągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2011 ale mpay to nie sms więc nie ma co porównywać ani snuć fantazji o usłudze, której w tej chwili ze względu stawek operatorów nie da się wykonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach