zeppastian 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 (edytowany) Witajcie, Prowadzę dość popularny blog webmasterski. Poszukuje firmy hostingowej, która jest zainteresowana wspolpraca w zakresie ufundowania nagrod rzeczowych do organizowanych konkursów. Wzamian oferuje promocje usług na łamach bloga. Kontakt za pomocą formularza na blogu. Grupa docelowa to świetny target dla usług hostingowych. Dotychczas współpracowałem z firmą Linuxpl.com http://bit.ly/q9Pm9v Edytowano Wrzesień 17, 2011 przez zeppastian (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 nie zaoferuję sponsoringu ale chciałbym powiedzieć że ta strona jest naprawdę ciekawa. niby strona jakich wiele, ale na tle konkurencji wyróżnia się ciekawą treścią. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Czy nie możesz podać normalnego adresu witryny tylko wydziwiany link http://bit.ly/q9Pm9v Potencjalny sponsor już cię skreśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zeppastian 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 (edytowany) @Ednet Dzięki za miłe słowo no i pozdrowienia z Trójmiasta ;_) @INTER-COM Zrobiłem to rozmyślnie, nie chciałem indeksacji adresu w Google. W związku z sporą ilością zapytań, przedstawię ofertę konkretnie w tym miejscu. Otóż nie ukrywam, że interesują mnie głównie nagrody rzeczowy (nie usługi - tj. hosting). Nie oczekuje by były one kosztowne lecz bardziej użytkowe dla ludzi z branży związanej z technologią WWW - świetnym przykładem są książki branżowe. W zamian adekwatnie do ich wartości proponuje reklamę w serwisie na zasadzie podwojenia wartości zasponsorowanej nagrody za wybraną reklamę na blogu- tj. Za książkę o wartości 100zł proponuje reklamę o równowartości 200zl a to box reklamowy 300x250px w sidebarze lub reklama pod pierwszym wpisem na stronie w rozmiarze 300x250px. Pułapy cenowe reklam znajdują sie w zakładce reklama (bit.ly/ncOrm7) Jeżeli będą zainteresowani, wówczas udostępnie statystyki. Kontakt na PW lub za pomocą formularza kontaktowego na blogu Edycja: niepotrzebny tag Edytowano Wrzesień 20, 2011 przez zeppastian (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Długo masz reklamę adtaily ;], bo widać że ceny za reklamę są z kosmosu widząc jaka jest odwiedzalność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Tu chyba i tak adresy są wycinane, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach