Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Witam, poszukuję skryptu działającego na takiej samej zasadzie jak demotywatory. Chciałbym aby użytkownicy zamiast zdjęć/obrazków wrzucali sam tekst, (kawały, cytaty) który byłby udostępniany na Facebook'u . Proszę o jakieś wskazówki dzięki. btw niekoniecznie darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 na allegro znajdziesz tego na kilogramy http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=demotywatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Co do nazwy tematu, to "à la" a nie "ala" A co do tematu to: http://www54.zippyshare.com/v/36503625/file.html Skrypt demotywatorów. Pozmieniaj trochę w kodzie, i będzię w sam raz to czego potrzebujesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Na Allegro sprzedają te same skrypty co można znaleźć na Internecie za darmo, tyle że z "poprawkami" z jakiś poradników o jQuery żeby ładnie latało wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 znaleźć za darmo != nie są za darmo. sugerujesz żeby kraść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 O skrypt się na razie nie martwię, ponieważ jeden jest udostępniany za darmo. Posiadam także punkty premium w firmie, która sprzedaje ten skrypt i mogę go nabyć za darmo. Orientuje się ktoś ile kosztowałoby mnie przerobienie tego skryptu? Jeśli pomysł wypali to będę kogoś szukał do przeróbki. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 O skrypt się na razie nie martwię, ponieważ jeden jest udostępniany za darmo. Posiadam także punkty premium w firmie, która sprzedaje ten skrypt i mogę go nabyć za darmo. Orientuje się ktoś ile kosztowałoby mnie przerobienie tego skryptu? Jeśli pomysł wypali to będę kogoś szukał do przeróbki. Dzięki za odpowiedzi. Polecam Gynia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xen 70 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 http://www54.zippyshare.com/v/36503625/file.html Skrypt demotywatorów. Pozmieniaj trochę w kodzie, i będzię w sam raz to czego potrzebujesz :-) Cyz ten skrypt jest na licencji GNU, GPL or FREE >??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Cyz ten skrypt jest na licencji GNU, GPL or FREE >??? Tak, w paczce jest licencja. Ostatnio zacząłem się przyglądać tego typu skryptom i naprawdę jest ich bardzo dużo i to za friko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Lecz nie da się uzyskać licencji na rejestracje użytkowników Strony nie ma a te klucze które są potrzebne skąd niby teraz pobrać ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 naprawdę jest ich bardzo dużo i to za friko. Które są napisane po prostu T R A G I C Z N I E. Ogólnie tak samo z tymi płatnymi z Allegro, biorą po kilkadziesiąt zł za taki badziew że szkoda patrzeć aż w kod tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 jeśli chodzi o allegro to iprosoft sprzedaje też skrypt demotów po 106zł a reszta to przeróbki darmowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 http://allegro.pl/skrypt-demotywatory-10-07-nowosci-gratis-i2050047602.html porządny w miarę skrypt i możesz ustawić że użytkownicy mogą dodawać tylko demoty tekstowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 \Tutaj masz kilka funkcji z PA i właśnie te, które powinny cię zainteresować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Lecz nie da się uzyskać licencji na rejestracje użytkowników Strony nie ma a te klucze które są potrzebne skąd niby teraz pobrać ?? Ja się pytam o to a nie o skrypty które można kupić na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach