goompas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Witam Poszukuję hostingu (vps) do postawienia aplikacji webowych napisanych w javie. W związku z tym ważne parametry to ilość ramu oraz czas procesora. Cena jaką chcę przeznaczyć to max 50-60 pln miesięcznie. W oko wpadł mi vihost.pl, ale może doradzicie też coś jeszcze? Nie musi to być koniecznie w PL i polski hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Vihost oferuje najlepszą jakość w niskiej cenie. Polecam. Sam miałem VPSa, a teraz shareda :-). Na VPSie nigdy nie miałem awarii więc mogę Ci z czystym sumieniem polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 ... pod Minecraft? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goompas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Nie, pod aplikację webową własnej domowej produkcji + może jakieś webservisy dla niej - też pewnie własnej produkcji i może ewentualnie jakiś prywatny serwer głosowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Czyli chyba vihost.pl będzie najlepszy. Poczytaj sobie opinie http://www.webhostingtalk.pl/topic/25531-opinie-vihostpl/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach