YagAA 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Kupię zarabiające strony, najchętniej o charakterze rozrywkowym. Oferty na mail: yagaa22@gmail.com lub gadu:5222994 (zawsze niewidoczny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 To ja tez podepne sie pod temat. Najlepiej z faktura, ewentualnie z rachunkiem. Oferty moga byc na pw, albo na maila tomekpalka@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Jeżeli serwis zarabia 50 tys. zł miesięcznie to dasz mi za niego 50 tys. * 12 (miesięcy) * 5 (lat) czyli 3000000 zł (netto + 23 % VAT)? Jeśli nie to nie ma co sobie nawet zawracać głowy. Bo zarabiającego serwisu nie da się kupić za 2 czy 10 tys. złotych! Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez KowR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Za tyle sam chetnie bym posprzedawal to co mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 A zarabiają 50 tys. zł miesięcznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 A ma to cos do rzeczy, czy tak chcesz sobie popisac? Nie, nie zarabiaja. Jak ktos ma jakies konkretne oferty to prosze smialo pisac, jednak nie z takimi wymaganiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Nie no bo zakładasz, że za 3 mln to chętnie byś to sprzedał... Ale ja Ci konkretnie pokazałem dlaczego... X * 12 * 5 = ? Gdzie X to liczba CZYSTEGO ZYSKU (po wszystkich opłatach, podatkach, to co możesz wydać - nie liczymy tu utrzymania serwisu itd.) i wychodzi Ci wynik. Edit: I tak... Chciałem sobie też pogadać. Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez KowR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Doskonale rozumiem o co ci chodzi, az taki glupi nie jestem, nawet biorac pod uwage ze jest piatkowy wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach