Mateusz Iwaniszczuk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Witam jak próbuje zainstalować Swift Panel to daje mi komunikat <code>Forbidden You don't have permission to access /install/index.php on this server.</code> A gdy wejde w localhost/index.php to przekierowuje mnie na login.php a wtedy jest biały ekran Mam zainstalowane php5 php-dev apache2 phpmyadmin libssl oraz ioncube P.S robiłęm restart apache P.SS Mogę zapłacić max 10zł doładowaniem telefonu a pomoc ma być na GG lub SKYPE pisać na PW oraz email: mateusziwaniszczuk@gmail.com EDIT:możecie to zobaczyć pod adremem 89.229.133.92 Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez Mateusz Iwaniszczuk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Nadaj prawa 777 dla katalogu insiall i index.php Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 P.SS Mogę zapłacić max 10zł doładowaniem telefonu a pomoc ma być na GG lub SKYPE pisać na PW oraz email: mateusziwaniszczuk@gmail.com EDIT:możecie to zobaczyć pod adremem 89.229.133.92 Pod tym adresem nic nie zobaczymy, bo on nawet nie odpowiada. Nadaj prawa 777 dla katalogu insiall i index.php lol? Może jeszcze na wszystkie inne pliki 777? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Pod tym adresem nic nie zobaczymy, bo on nawet nie odpowiada. lol? Może jeszcze na wszystkie inne pliki 777? Sam sobie odpowiedz na to pytanie skoro jesteś administratorem kilku serwerów u innych osób to powinieneś wiedzieć Edit możesz dać na sam folder install chmod 777 i tez będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) pokaż logi apacza i jakie masz uprawnienia do plików strony Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Pod tym adresem nic nie zobaczymy, bo on nawet nie odpowiada. Ja widże to : Testy Robimy testy @down: Ok :-) Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Sam sobie odpowiedz na to pytanie skoro jesteś administratorem kilku serwerów u innych osób to powinieneś wiedzieć Edit możesz dać na sam folder install chmod 777 i tez będzie ok Nie musze.. u mnie zawsze działa na 755. Ale skoro jesteś właścicielem firmy hostingowej, to powinieneś wiedzieć, że trzeba poprawnie skonfigurować serwer www. mSurf, teraz jest. Wcześniej host nie odpowiadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Autor postu niema u mnie usługi ,ponieważ u mnie tez wszystko działa ok na uprawnieniach 755 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Nie napisałem, że ma. A z 777 to wyskoczyłeś jak Filip z konopii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Autor postu niema u mnie usługi Co z tego? ponieważ u mnie tez wszystko działa ok na uprawnieniach 755 To coś niezwykłego jest?.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Znowu minus za co xorg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Co z tego? To coś niezwykłego jest?.. Nie trzeba aż takim tonem... nikt Cię nie atakuje ani nie bije... Znowu minus za co xorg ? Zauważyłem że xorg lubi minusować, chociaż ani nie pomoże ani się nie wypowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach