Davi 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Witam, Możecie polecić jakieś herbatki : - pobudzające pewnie jakieś z guaraną albo coś w ten krój którymi mógłbym zastąpić kawę .. - jakieś rozluźniające umysł / od stresowujące które po ciężkim dniu mógłbym sobie wieczorkiem łyknąć - odświeżające umysł pomagające , wspomagające naukę np. słówek z niemieckiego czy innych rzeczy jak np. programowanie itd. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Moja żona pije herbatę z czarnej malwy i mówi, że czuje się po niej znacznie lepiej i ogólny luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Niestety nie napiszę Ci jakie herbatki posiadają dane ziele w swym składzie, ale poszukaj w sklepie lub popytaj w aptece, tam Ci pomogą: - Czarny bez - zawiera wiele witaminy B i C, poprawia naszą wytrzymałość na zmęczenie i wzmacnia system nerwowy - Melisa (Melisana) - działa relaksująco, uspokajająco. W aptece znajdziesz produkt o nazwie Melisana. - Miłorząb japoński - poprawia koncentrację i nastrój - Rumianek - działa delikatnie relaksująco Lista ziół, a co za tym idzie herbatek ziołowych jest długa, ale tak jak napisałam popytaj bezpośrednio w aptece, bo nazw herbatek z tymi ziołami nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Mi takie dodatki jak herbatki nie pomagają... Osobiście polecam bieganie (biegam od 2 lat), jak wrócisz spocony, weźmiesz kąpiel od razu będziesz rześki i chętny do wszystkiego Polecam ten artykuł: http://wbiegu24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=400:stres-a-bieganie&catid=74:artykuly-popularnonaukowe&Itemid=493 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 (edytowany) Może się przyda http://blog.elimu.pl...-mi-tu-w-pracy/ + popieram komentarz wyżej na temat biegania, czy innego 'ruchowego sportu' Edytowano Wrzesień 14, 2011 przez wygodad (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 yerba mate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 A ja polecam napój o następujących wyglądach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Od siebię mogę polecić następujący produkt: Sprawdzone na sobie kilkaset razy, pomaga się skupić, pobudza wyobraźnię i umysł, pozwala się szybko zrelaksować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Była taka herbatka, ale rudzielec zdelegalizował jakoś rok temu ;;; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 A Yerba mate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Od rozluźnień dobry środek jest u nas nielegalny, ale można spróbować jakimś z półki w nocnym. Co do nauki to tylko silna wola i upór a będziesz siedział na wodzie mineralnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Nie doceniam tych waszych trunków. Najlepsza jest polska, czysta wódka. A jeśli nie to lokalny browar: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Nie doceniam tych waszych trunków. Najlepsza jest polska, czysta wódka. A jeśli nie to lokalny browar: Wszystkie wasze trunki są dobre, ale chyba nie do nauki ; ] Się rozpije i zapomni po co to pił A rano do szkoły, na sprawdzian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 (edytowany) http://www.smacznahe..._l_418.html#418 Yerba Mate Wiktora Zborowskiego Edytowano Wrzesień 14, 2011 przez wygodad (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach