AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 Witam ! Mam wykupiony (w listopadzie 2005) hosting na PowWeb.com - zachęciła mnie do jego zakupu dobra cena, traffic 300GB / miesiac i niezły panel administracyjny... Jednak ten hosting działa fatalnie. Strona się otwiera, ale nie moge się nawet zalogować na forum (phpBB - zainstalowane automatycznie Instant Installerem ). Nikt nie korzysta ze strony / forum, nie ma tam postów, a transfery są marne, i są ogromne problemy z zalogowaniem, czasem potrzeba 40-50 prób żeby się zalogować !!! Jeśli chce wysłać post na forum, to wyskakuje bład... The page cannot be found .......................... .......................... HTTP 404 - File not found Internet Explorer Czy też macie takie problemy z PowWeb.com ? Jak oceniacie jakość hostingu PowWeb.com ? ( "Na papierze" jego parametry są bardzo dobre, ale w praktyce to kaszana ) Jak z tym walczyć ? Wysłać im jakiegoś mejla ? Gdzie się przenieść ze stroną, na jaki sprawdzony / dobry hosting ? Dzieki za odpowiedz !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 Jak oceniacie jakość hostingu PowWeb.com ?( "Na papierze" jego parametry są bardzo dobre, ale w praktyce to kaszana ) Mysle ze sam sobie odpowiedziales. Osobiscie nie korzystam z tego hostingu wiec nie wiem. Ty korzystasz i wlasnie opisales jak Twoje konto dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 Zgadza się, tylko pytam - czy mój przypadek jest odosobniony, czy u innych użytkowników (z Polski) jest dokładnie to samo ? Kiedyś PowWeb.com był chwalony i rekomendowany (podobnie jak GoDaddy.com). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 Kiedyś PowWeb.com był chwalony i rekomendowany (podobnie jakGoDaddy.com). Byc moze ktos inny odpowie na Twoje pytanie. W kazdym badz razie warto tez napisac do supportu w sprawie pojawiajacych sie problemow. A propo Twojej wypowiedzi w zwiazku z GoDaddy - ja akurat czytalem niezbyt pozytywne opinie o GoDaddy jako dostawcy uslug internetowych. GoDaddy jako rejestrator domen - sam z niego mam przyjemnosc korzystac (od kilku lat) i nigdy nie mialem zadnych problemow, wiec polecam goraco. Ale jesli chodzi o ich oferte hostingu - VPS'ow, to ponoc pojawiaja sie roznego rodzaju problemy (sam nie korzystalem, przytaczam jedynie zaslyszane wiesci). Mysle ze na wht (com) znajdziesz kilka recenzji o obu - GoDaddy i PowWeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlexG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2006 To że GoDaddy.com jest słaby to nie słyszałem (ale sam też z nich nie korzystałem). Kiedyś ktoś mi polecał GoDaddy. A jaki hosting możecie polecić - z zagranicznych ? ( Coś o zbliżonej funkcjonalności do PowWeb albo GoDaddy - traffic może być nawet mniejszy, wystarczy 100-120 GB / miesiąc ) Zajrze na http://www.webhostingtalk.com - tylko, że to jak na każdym forum - ILE OSÓB TYLE ZDAŃ !. Jedni chwalą Renault, Fiata i Peugeota i wyśmiewają Daewoo, Skode, Dacie, a drudzy odwrotnie Ciężko wyrobić sobie opinie na temat hostingu - bo na tych forach siedzą ludzie, którzy są związani z firmami hostingowymi, a wiadomo każdy chwali swoją / wujka / sąsiada firme. Dziękuje za odpowiedzi !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach