whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2011 Witam, Chciałbym się zorientować gdzie dostanę najtaniej serwer wirtualny o parametrach najniższych koniecznie w Polsce, z dużym uptime. Będzie to serwer pod samą stronę główna. Gdzie dostanę najtaniej ? Gdyż na prawdę nie mam żadnych wymagań, tylko ze PL i duży uptime. Gdyż w tej chwili znajomy mi sponsoruje, ale niektóre downtime po 6h na prawdę są dość stratne i irytujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2011 PW poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Uphost (oferta SMS) jest naprawdę tani... Uptime raczej wysoki. Albo może unixstorm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 ile to dla Ciebie najtaniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Pewnie 20-30 zł/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 http://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html Pakiet Start-1, nie żebym kogokolwiek faworyzował, ale firma prezentuje bardzo wysoki poziom usług, jak nie najwyższy w dodatku oferuje rzadko już spotykane małe konta dla niewymagających. Sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Te pakiety SMS w uphost.pl są dobre... Uptime za sierpień to 99.98% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Również Freecast posiada bardzo tanią ofertę z lokalizacją w kraju: http://freecast.pl/oferta-freecast-www-sms.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2011 Ma ktoś stronę w UpHost ? Bo freecast ma serwery w KYLOS, co mi nie odpowiada bo mam ping 40~60 ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2011 Ja mam. Np. www.szewczyk.me jeśli chcesz do pingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2011 coś chyba leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2011 Hmm dziwne... Coś z dedykowanym IP chyba skopali bo inna strona na serwerze działa. Inny link - penguins.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach