Gość epox Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2006 Witam Mam pytanie, gdzie można kupić tanio licencje direct admina ? Pytałem się na oficjalnej stronie i napisali 29 $ czy 39 $ już nie pamiętam dokładnie I drugie pytanie, czy jak kupie licencje do niego będe musiał go własnoręcznie tłumaczyć czy już jest tam od razu lang polski ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2006 29$ za miesiac . Jeśli jesteś pewien, że chcesz na pewno ten panel weź "lifetime license". Zapłacisz jednokrotnie 299$ i masz spokój. Języka polskiego nie ma w standarcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epox Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2006 A czy można kupić tłuamczenie tak jak w cPanelu (rvskin) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2006 AFAIK nie ma oficjalnej polskiej wersji. RVSkin to tez nie tlumaczenie, a jedynie zestaw nowych themesow dostepnych takze po polsku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokry 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2006 Jesli chcesz to zglo sie do mnie potem po tlumaczenie dla skinu standardowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach