d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Od zawsze (znaczy od 1998 roku, kiedy to kupiłem pierwszego PieCa) miałem Naturale od M$ i tylko takie zachwalam. W międzyczasie pracowałem na różnych - jedne były znośne (np. Logitech Internet Pro), inne tragiczne (np. klawiry Trusta), jednak żadna się do Naturali nie umywała. Teraz mam starego Natural Multimedia 1.0A i jest po prostu genialna. Jedynie Natural 4000 ją przebija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 aaaa... klawisze przestają odskakiwać, albo odskakują tylko trzeba poczekać 2-3 sekundy... ale w sumie podświetlenie działa dobrze Może są brudne ? Warto by czyścić co jakiś czas powietrzem w sprayu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Albo odwrócić klawiszami ku dołowi i wysypać resztki jedzenia jakie się tam znajdują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 (edytowany) Wystarczy taka: Można nawet w wannie administrować serwerkiem. Edytowano Wrzesień 16, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 Może są brudne ? Warto by czyścić co jakiś czas powietrzem w sprayu :-) czyste, czyszczone itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach