kakduPL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 (edytowany) Witam, Szukam dla swojego klienta hostingu z obsługą Imagick z obsługą PDF (głównie chodzi o generowanie miniaturek itp...). Poza tym dużo małych plików do pobrania (z o 0,5 - 15 mb), obciążenia zbyt dużego nie będzie (w sumie portal typowo naukowy, więc target dość ograniczony) - wszystko jest taka napisane by za bardzo serwera nie obciążać. Testowałem na razie unixstorm i Imagicka w tych tańszych pakietach niestety nie widzę. Dodam że target to głównie Europa Zachodnia, czyli serwer niekoniecznie (a nawet lepiej) żeby stał gdzieś w tamtych rejonach. Edytowano Wrzesień 12, 2011 przez kakduPL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Witaj, czy w tym przypadku PHP 5.3 jest koniecznością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakduPL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Witaj, czy w tym przypadku PHP 5.3 jest koniecznością? Fajnie by było gdyby było Jak nie to będę musiał w paru miejscach skrypt przerobić, co nie jest jakoś specjalnie dużym problemem, lecz wolałbym tego nie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 W tej sytuacji niestety nie mogę zaproponować Naszej oferty ponieważ mamy PHP 5.2.17, które nie będzie Panu odpowiadało. Polecam zapoznać się z Firmami kolegów z branży: mzone.pl castpol.pl uphost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 (edytowany) http://altblue.pl - spełnia wymagania - PHP 5.3.x i Imagicka są w standardzie nawet dla najmniejszych kont PHPINFO Edytowano Wrzesień 12, 2011 przez Vogan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzaq 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Witam, Zapraszamy do skorzystania z oferty MyDevil.net: http://www.mydevil.net/oferta.html . Spełniamy wszystkie Pana wymagania - najtańsze konto już od 3,00 PLN / miesiąc. Serwer zlokalizowany we Francji. Pozdrawiam, Arkadiusz Nowara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakduPL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Fatal error: Uncaught exception 'ImagickException' with message 'Postscript delegate failed `/home/ksojecki/domains/ksojecki.altb.pl/public_html/books/2.pdf': No to się okazało że potrzebuję jeszcze postscripta Poszedł już ticket do altblue, zobaczymy co są w stanie zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2011 Pańskie wymagania spełniają również nasze serwery zlokalizowane w PL. PHP 5.3.4 ImageMagick Ghostscript (powinien załatwić problem "Postscript delegate failed" - opisany wyżej). Zapraszam na niezobowiązujący test wybranego pakietu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakduPL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2011 Z chęcią bym sprawdził Waszą ofertę, ale nie jestem w stanie przejść przez formularze zamówienia - nie pojawia się nawet informacja w którym polu formularza jest błąd. Udało mi się znaleźć hosting gdzie wszystko działa "cacy". linuxpl.com - support odpowiedział dość szybko na moje pytanie o dostępność danej funkcjonalności, zobaczymy jak się sprawdzi podczas okresu testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2011 Z chęcią bym sprawdził Waszą ofertę, ale nie jestem w stanie przejść przez formularze zamówienia - nie pojawia się nawet informacja w którym polu formularza jest błąd. Faktycznie w dniu wczorajszym mógł przejściowo nie działać formularz zamówienia, który był aktualizowany. Formularz działa już poprawnie. Jeśli nie jest za późno zapraszam również na test do nas. Żałuję, że nie zgłosił się Pan od razu na nasz BOK mailowy/telefoniczny. Wtedy od razu sprawę byśmy wyjaśnili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2011 php 5.3 jest dostępny na vipserv. imagick i inne rozszerzenia pecl można załączyć w dziale "ustawienia php" w panelu. Włączanie rozszerzeń dla wszystkich klientów na raz to trochę marnotrawstwo zasobów, które mogły by pójść w kierunku obniżania cen i podnoszenia jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach