bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Panowie, czy któryś już robił wtyczkę na stronę do facebooka? Chodzi mi dokładnie o taką jak jest przykładowo na smog.pl -> jest po prawej stronie, najeżdżam i ona wyjeżdża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 A to nie jest zwykły kod FB tylko wrzucony w pozycji po prawej, przy skraju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 tak, to jest zwykły kod FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Efekt wysuwania możesz zrobić np. za pomocą http://www.building58.com/examples/tabSlideOut.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 Kod oczywiście, że jest od FB, chodziło mi o efekt wysuwania.. No ale już sobie poradziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2011 to podziel sie z innymi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach