Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 (edytowany) Witam, postanowiłem przejąć projekt CMS-MS.PL oraz FORUM.CMS-MS.PL . Projekt będzie kontynuowany przeze mnie. Prosiłbym o jakieś sugestie co do w/w portalu Edytowano Wrzesień 11, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Dość oczo***na grafika. Skoro to PL support, to link do pobrania powinien być zmieniony z "download" na "pobierz", podobnie link do strony głównej ("home"). Pola w formularzu kontaktowym są mało widoczne, proponuję zmianę na białe. Forum powinno być bardziej w kolorach strony + z własnym stylem żeby bezproblemowo można było usunąć "Theme by..." W wyszukiwarce jest "Search query" - do poprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Moim zdaniem całość powinna być na standardowym szablonie dołączonym do systemu. Większość supportów tak ma, chociaż można zrobić i swój indywidualny ale taki żeby nie było problemu z ewentualnym upgradem po wyjściu nowej wersji danego skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
newbiededyk 10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 (edytowany) no zbytnio nie ma czego komentować, bo jak widać funkcjonalności to nie ma zbytnich... no ale... pokaż kawałek kodu/kontrolera, to powiem Ci kim jesteś Moim zdaniem całość powinna być na standardowym szablonie dołączonym do systemu. Większość supportów tak ma, chociaż można zrobić i swój indywidualny ale taki żeby nie było problemu z ewentualnym upgradem po wyjściu nowej wersji danego skryptu. Nie za bardzo zrozumiałem o jaką standaryzację Ci chodzi. Według Ciebie, co jest powszechnie uważanym standardem na którym trzeba się wzorować ? Edytowano Wrzesień 11, 2011 przez newbiededyk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Podstawowy szablon w CMS MS jest dość żenujący : ) Sajt powinien mieć autorski, fajny lay. Ale jak nowy właściciel pyta o to, co tam zmienić, to nie wróżę sukcesu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Podstawowy szablon w CMS MS jest dość żenujący : ) Sajt powinien mieć autorski, fajny lay. Ale jak nowy właściciel pyta o to, co tam zmienić, to nie wróżę sukcesu... Pytam, ponieważ chciałbym trafić do użytkowników. Osobiście uważam, że lay strony i forum jest bardzo ładny Oba layout'y zostały wdrożone w marcu tego roku, także przydałaby się zmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 Mam nadzieje, ze Pan Kacper dobrze pokieruje strona. Osobiscie to nie mialem czasu na zajmowanie sie tym projektem i w takim stanie przekazalem strone. A trudna sytuacja rodzinna zmusila mnie do tego. CMS MS ma przyszlosc, tylko trzeba go dobrze rozreklamowac w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach