KonradKraiński 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 Witam, mam pytanie czy VPS-2 z oferty vihost.pl dałby rade pod Direct Adminem? Bo myślałem by kupić tam: VPS-2 + drugi adres IP, aby były dwa, oraz panel direct admin. Pytanko do użytkowników co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 (edytowany) Jakoś na moje oko da rade nawet na maszynie z następującymi parametrami: 512MB RAM ~1Ghz Więc moim zdaniem, na spokojnie. Edytowano Wrzesień 9, 2011 przez mFilmy.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 VPS2, bez najmniejszego problemu. Jeszcze będziesz miał pole do popisu w przypadku buforów dla aplikacji czy innych cache. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 Miałem VPSa 2ke w ViHoście, i mogę z czystym sumieniem potwierdzić iż chodzi iście za***iście ;-) U mnie wszystko brało 400-600 MB ramu więc miałem dużo luzu, zależy tylko czy Ty nie będziesz potrzebował czegoś więcej, bo dla każdego co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach