potakowy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 W panelu ovh ustawiłem dnsy hitme czyli dns1.rootvps.pl i dns2.rootvps.pl, tak samo tworząc strefę w panelu hitme. Odczekałem ok 15godzin by się odświeżyły dnsy. po wpisaniu 14359:~# dig +short mojastrona.pl ns dns1.rootvps.pl.dns2.rootvps.pl. 14359:~# dig +short mojastrona.pl a188.xx.xx.31 pokazuje dobrze, z vpsa tez ładnie pinguje. Z zewnątrz nie mogę dostać się na stronę. ani zapingowac dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 W strefie nie zakończyłeś wpisów kropkami, dlatego nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potakowy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 robię to przez panel hitme, tam nie trzeba kropek. (mam jedną podpiętą bez kropek i lata, nawet jak się wpiszę kropkę to później jej nie ma) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 Skoro hitme utrzymuje DNSy to pisz do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 zawsze mozesz ustawic rekord A na ip vps'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach