szymon1215 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2011 Proszę o rady co zmienić/poprawić/dodać/usunąć na forum www.mphforum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2011 (edytowany) Według mnie Popraw strzałkę ukrywającą "MPH Poleca" Wyśrodkuj reklamę 728x90 u góry jak i u dołu Wyśrodkuj reklamę 468x70 u dołu, Zmień może tło, zwłaszcza górę Zmień logo "Rekrutacja Otwarta" podlinkuj pod temat na forum z info Opisy pod for, np. jaka różnica miedzy ciekawe a interesujące? Edytowano Wrzesień 8, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasny 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 Kolejna "kopia" mpcforum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2011 Według mnie to zły dział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 dział traktuje o ocenach, zatem ja ocenię. Forum wygląda zwyczajnie, takich wiele w sieci można spotkać, zapewne zaczerpnąłeś z szablonu. Ogólnie wszystko jest ok, chociaz po prawej stronie ma troche miejsca, warto to zagospodarować, tyle ze z głową. Ja osobiscie nie toleruje tych statystyk co masz na dole strony, brzydko to wygląda. Ale to tylko subiektywne odczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2011 Szablon nieco oklepany. Za duże ramki na statystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach