Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2011 (edytowany) Jeszcze nasi w tenisa mogą wygrać by uratować wieczór / noc ;; ) Nie było źle dzisiaj. Nasi w siatkówkę pokazali co to jest gra . No w walce widać było znaczną przewagę Kliczka... ale i tak dobrze, długo Adamek wytrzymał i próbował coś atakować Witajlego. / Tak narzekacie na te abonamenty za tv publiczną, a znając życie połowa z was tego nie płaci(włącznie ze mną) Edytowano Wrzesień 10, 2011 przez Arkoso (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Nie na darmo Kliczko ma ksywkę ,,Doktor żelazna pięść" co do samej walki Adamek porwał się motyką na słońce , ale i tak wielkie słowa uznania dla niego .Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź zony Adamka - ,,bla bla bla dla mnie będzie to szczególny wieczór" nie dziwie się kasa kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Paweł: Abonament płacisz za odbiornik radiowo telewizyjny. Więc nie ma tu znaczenia czy dla ciebie odbiornikiem jest radiomagnetofon,telefon,telewizor czy komputer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 Temat można w sumie już zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2011 A ja podwójnie pluję sobie w brodę. Nasi przegrali w finale debla US Open. Kurczę, trza było stawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach