BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 Chyba nadziałem się na coś, co myślałem, że wszędzie działa tak jak u Nas. Swego czas ovh (chyba 2008 rok) miało promocje i do domeny .eu dawało gratis domenę .at Kupiłem tak dwie domeny. A teraz nic.at przysyła mi faktury do zapłaty za zaległy okres. Doczytałem, że w przypadku domen .at i .de mimo braku płatności u rejestratora trzeba wysłać do "głównego rejestratora" wypowiedzenie/prośbę o usunięcie domeny. No i teraz kapa - mam do zapłaty ok 250 zł za coś co w ogóle nie używałem przez ten okres. Spotkał ktoś się z takim problemem? Co robić sensowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2011 Dobrze by było mieć regulamin z roku 2008 i jeśli nie było takiej wzmianki powołać się na ten regulamin. Innej możliwości nie widzę - lecz też robią w konia człowieka - Nabijaja kaski i po n - latach odzywają sie z przypomnieniem do zapłaty. To powinno być karalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2011 Pozostaje ci to zapłacić i to szybko. Bo jak nie zapłacisz, to dostaniesz od nich kolejne pisemka z ponagleniami, charakteryzujące się tym, że kwota do zapłaty rosnąć będzie zastraszająco. Odnośnie regulaminu - to tam taki był od zawsze. Rejestrując domenę musiałeś się na niego zgodzić. Też miałem domenę .at, ale do mnie z az.pl dzwonili i poinformowali o całej procedurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach