mpo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Witam, potrzebuje dobrego, mocnego serwera shoutcast bez lagów. Radiohost nie chce, bo ceny mają kosmiczne i jeszcze OVH... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Polecam www.Slotex.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mpo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Polecam www.Slotex.pl Nie dzięki. Po 1. To nie firma Po 2. To jakieś budżetowe serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 (edytowany) Po 1. To nie firma http://slotex.pl/kontakt.html Właścicielem serwisu jest firma:ITB trade ul. Arki Bożka 53 44-213 Rybnik NIP: 642-152-44-59 REGON: 242632675 Edytowano Wrzesień 5, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Ile masz do wydania? Może lepiej VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mpo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Nie, wcale, http://slotex.pl/kontakt.html O, no to może od kilkunastu dni są firmą... Bo przez cały czas nie byli Mimo wszystko nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 Może serwer VPS tak jak kolega wyżej powiedział? Taki problem shoutcasta nie jest odpalić, ale jak z autopilotem? A właśnie bo w sumie to chętnie też bym o takim postawieniu autopilota się dowiedział? Są jakieś darmowe projekty tego typu? Bo ja zawsze samego shoutcasta stawiałem. Polecę Ci ofertę budgetvps.pl, sam używam i mogę jedynie pochwalić. Albo coś może z vihostu tańszego? Tam więcej transferu dostabuiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2011 (edytowany) Zobacz na freecast.pl mają tanio serwery w Niemczech "Hetzner" Dużo radii internetowych posiada właśnie tam, dobra jakość, chociaż sam nie korzystałem. Może serwer VPS tak jak kolega wyżej powiedział? Taki problem shoutcasta nie jest odpalić, ale jak z autopilotem? A właśnie bo w sumie to chętnie też bym o takim postawieniu autopilota się dowiedział? Są jakieś darmowe projekty tego typu? Bo ja zawsze samego shoutcasta stawiałem. http://www.shoutcast...broadcast-tools SHOUTcast DNAS 2.0 - serwer shoutcast SHOUTcast Transcoder (SC_TRANS) - wysyła strumień SHOUTcast Trans oznacza SHOUTcast Trans(coder), ponieważ jest w stanie zmieniać szybkość transmisji bitów strumienia mp3 na niższą lub wyższą. SHOUTcast Trans przesyła strumieniowo pliki mp3 z listy odtwarzania zapisanej w pliku konfiguracyjnym. Rozpoczniemy konfigurację SHOUTcast Trans, aby w końcu mieć prawdziwą, boską strumieniową stację radiową. Rozpoczniemy otwierając plik konfiguracyjny dla SHOUTcast Trans, którym dziwnym trafem jest /etc/shoutcast/sc_trans.conf. żródło: http://www.gentoo.or...cast-config.xml Edytowano Wrzesień 5, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelL 2 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 freecast.pl to jedyna znana mi firma która jest godna polecenia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 A ja polecam ci kupić VPSa np. Vihost.pl (pakiet VPS 1) - wystarczy ci w zupełności i postawisz serwer bardzo dobrej jakości... Pozdrawam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 A ja polecam ci kupić VPSa np. Vihost.pl (pakiet VPS 1) - wystarczy ci w zupełności i postawisz serwer bardzo dobrej jakości... Pozdrawam Jeszcze jest koszt administracji serwera itp a to nie są tanie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Ja mógłbym na zakupionym przez koledze serwerze VPS, serwer shoutcast za darmo postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Ja mógłbym na zakupionym przez koledze serwerze VPS, serwer shoutcast za darmo postawić Postawić każdy może, ale kto będzie administrował tego VPSa, kto naprawi gdy będzie jakaś awaria, kto będzie aktualizował itp itd? Bo za darmo, podczas gdy inni biorą po 50 zł/h, nie będziesz robił co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Postawić każdy może, ale kto będzie administrował tego VPSa, kto naprawi gdy będzie jakaś awaria, kto będzie aktualizował itp itd? Bo za darmo, podczas gdy inni biorą po 50 zł/h, nie będziesz robił co? Jeśli zna podstawy Linuxa to nie powinno być żadnej awarii, odblokuje porty zainstaluje shoutcasta i może śmigać, osobiście cena/jakość polecam hetznera, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach