Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 (edytowany) del wszystko. Edytowano Wrzesień 4, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 (edytowany) Spirala auto-surfów , siedzi człowiek cały dzień jak głupi przed komputerem i poleca tą stronę, czy ogląda reklamy a w zasadzie otrzymuje 1 gr co w miesiącu daje 50 gr maksymalnie kilka osób się w to pobawi i po kilku dniach zrezygnuje a twórca serwisu się będzie cieszył ze trafił na idiotę. Jasne z tym że ten sztuczny ruch ci nie zapewni wysokiej pozycji oraz użytkowników w twoim serwisie co za tym idzie nie będziesz miał dobrego reklamodawcy tylko programy typu adworks które świetnie sobie radzą z auto-surfami Ten tekst rozbawił mnie do łez , jesteś wielki Mateusz Dzięki :-) Tylko wiesz, my tu gadamy o Surfik.net... Pomyliły Ci się tematy Pomimo tego ży Ty, może to wyśmiewasz, to powiem Ci, że dużo userów (nawet tych aktywnych) z WHT.pl ma u mnie konto, i dodaje swoje strony, zbiera punkty... Edytowano Wrzesień 4, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marshall Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 Dzięki :-) Tylko wiesz, my tu gadamy o Surfik.net... Pomyliły Ci się tematy Pomimo tego ży Ty, może to wyśmiewasz, to powiem Ci, że dużo userów (nawet tych aktywnych) z WHT.pl ma u mnie konto, i dodaje swoje strony, zbiera punkty... Trafiło to tam gdzie to miało trafić , moderator proszę o del tamtego. powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach