regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 @mzone: Ja pogrubiłem "uruchomionych programach i pewnie nawet kopie korespondencji." a w tych linkach nic nie ma ani o programach a tym bardziej o kopiach korespondencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 @mzone: Ja pogrubiłem "uruchomionych programach i pewnie nawet kopie korespondencji." a w tych linkach nic nie ma ani o programach a tym bardziej o kopiach korespondencji. Wiem co pogrubiłeś, chyba widzisz słowo "pewnie", które napisałem, czy może specjalnie tego nie zauważyłeś.? Według Rafala Riviery informację przesyłane do Microsoftu zawierają m.in.:• markę i model aparatu (np. Samsung SGH-i917), • wersję systemu operacyjnego (np. 7004.WM7_7.0_Ship(mojobld).20100916-1429), • nazwę operatora, • domeny, w których są skonfigurowane konta e-mail, lecz bez samych adresów (np. wp.pl, mail.net), • zawartość pliku z konfiguracją usług systemowych, • nazwy aktywnych serwisów e-mail (np. Windows Live, gMail), • listę uruchomionych procesów (np. servicesd.exe, clocknot.exe). Pewnie zaraz napiszesz, że konta pocztowe to nie korespondencja, nie jest i dlatego napisałem słowo PEWNIE, a nie NAPEWNO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach