sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Po Atmanie widać iż home.pl obniżyło też ceny serwerów dedykowanych prawie o 50% http://home.pl/serwery/dedykowane poprzednia wersja najtańsza to 750 zł netto obecnie to " tylko" 399 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Po Atmanie widać iż home.pl obniżyło też ceny serwerów dedykowanych prawie o 50% yyy, nic nie rozumiem z tego zdania. po atmanie widać, iż home? Możesz mi to przetłumaczyć od innej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Trochę wyrwane z kontekstu / zdania , ale nie miałem już możliwości edycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 (edytowany) Że najpierw Atman obniżył a teraz Home.pl Powinno być: Widać iżpo Atmanie, ceny obniżył Home.pl... Edytowano Wrzesień 1, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NiskiWujek Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Cenę obniżyli, ale żeby kupić serwer na 1 miesiąc trzeba dopłacić 2000 zł, jestem ciekawy czy ktoś uległ takiej ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach