lol161 14 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Witam Jestem młodym 19-sto letnim chłopakiem, który zaocznie kończy szkołę (LO, obecnie 3 klasa), w związku z tym mam dużo wolnego czasu, ponieważ zajęcia odbywają się tylko w weekendy. Szukam pracy zdalnej najlepiej w jakiejś firmie hostingowej, na stanowisku pomocy technicznej,supportu,administratora technicznego. Posiadam znajomość w zarządzaniu, konfiguracji i optymalizacji systemu debian w stopniu średnim. Bardzo dobra znajomość panelów administracyjnych: Direct Admin, Cpanel, Omega ISP Bardzo dobra znajomość panelów bilingowych: WHMCS, AdminPanel Niestety oficjalnego doświadczenia nie posiadam z racji tego, że do tej pory byłem uczniem i pracowałem jedynie w wakacje. Posiadam jednak duże doświadczenie w branży hostingowej, bo sam kiedyś prowadziłem tzw. "krzaka" , sam zarządzałem serwerem, prowadziłem pomoc techniczną oraz odpowiadałem za sprawy księgowe, mówiąc ogólnie sam prowadziłem hosting, więc mam rozeznanie w tym środowisku i praca nie jest mi obca. Kwestia finansowa schodzi tu na drugi plan, ponieważ bardziej zależy mi na doświadczeniu niż pieniądzach (przynajmniej na razie) Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW, tam udzielę informacji bardziej szczegółowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lol161 14 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Pochwal się tutaj, może jesteś winny komuś pieniądze niestety nie hosting został sprzedany, działa do tej pory a klienci mają się świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 A ja myślałem, że wakacje się skończyły Od siebie życzę powodzenia w szukaniu pracodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Z racji, że dzisiaj 1 września też tak pomyślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Nie wszędzie :-) Ja mam w Poniedziałek, a studenci w Październiku chyba nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Poznańscy studenci zaczęli już w tym tygodniu rok akademicki. Ale za to wcześniej go skończą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Przez Euro2012 nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Bo Euro to niektórzy mają wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Jak będą mecze w GDA to w te dni wszystkie okoliczne DC będą off-line Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 hosting został sprzedany, działa do tej pory a klienci mają się świetnie A może podasz adresik ? Zobaczymy co to za legalny "krzak" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 Nie poda Ci, bo to jest ściema jak nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 Nie poda Ci, bo to jest ściema jak nic... A może obecny właścicel, nie życzy sobie aby wiedziano że jego marka była krzakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 (edytowany) Pawel_15 nie będą, spokojnie : o ) ...albo przynajmniej nie wszystkie ; ) Edytowano Wrzesień 2, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach