swami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Witam To mój pierwszy post na tym forum, tak więć witam Wszystkich. Dla naszej firmy, która zajmuje się tworzeniem serwisów i sklepów internetowych (rocznie około 100) poszukujemy firmy współpracującej dostarczającej usługi hostingu. Czego oczekujemy od Partnera: Stabilności funkcjonowania; Wysokiej jakości usług; Skalowalności rozwiązań; Wsparcia technicznego 24/7; Preferujemy firmy z Łodzi lub okolic, ale niekoniecznie; Czego oczekujemy do hostingu: Możliwości tworzenia subkont dla naszych klientów; Obsługi i aplikacji w języku polskim (ze względu na klientów ); Możliwości bilingowania subkont; Możliwości dokupowania przez klientów, np.: kont pocztowych czy miejsca na dysku; Celowo nie piszę o konkretnych rozwiązaniach ponieważ zależy nam na firmie z którą chcemy się związać na najbliższych kilka lat, która będzie partnerem i dostawcą usług i chcielibyśmy się poczuć miło zaskoczeni rozwiązaniami w ofercie . W tej chwili posiadamy kilka własnych kont na home.pl (dodatkowo opiekujemy się kilkunastoma kontami klientów), te dane są do przeniesienia na nowe konto (to ważne!): Na jednym z serwerów: Zajęte miejsce: około 20 GB; Wygenerowany ruch: 70 GB w bieżącym miesiącu; Liczba plików: 275 000 Zaparkowanych około 50 domen; Około: 80 kont pocztowych Zleży nam na optymalizacji rozwiązań, kosztów i monetyzacji usług dodatkowych świadczonych przez naszą firmę. To chyba na tyle, mam nadzieję że ilość informacji jest wystarczająca , może mało wylewnie, ale starałem się opisać maksymalnie precyzyjnie i konkretnie. Oferty proszę przesyłać na PW, decyzję o współpracy z konkretną firmą chcielibyśmy podjąć jak najszybciej. BTW: Fajne forum, czytam od lat, wiele ciekawych i przydatnych informacji można tu znaleźć. Pozdrawiam jeszcze raz. W odpowiedzi na wasze pytania: Nie mamy określonego budżetu, szukamy rozwiązania, nie chcemy oferty najtańszej bo nie bo nie da się zrobić tanio i dobrze. Oczekujemy propozycji na zasadzie takie rozwiązanie tyle, takie tyle. Za rozsądne pieniądze rozsądne rozwiązanie, i tyle. P.S Dzięki za pierwsze oferty. //Nie widzę opcji edycji postu więc piszę w odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczna 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2011 Zapraszam do współpracy na www.hostilla.pl . Witam To mój pierwszy post na tym forum, tak więć witam Wszystkich. Dla naszej firmy, która zajmuje się tworzeniem serwisów i sklepów internetowych (rocznie około 100) poszukujemy firmy współpracującej dostarczającej usługi hostingu. Czego oczekujemy od Partnera: Stabilności funkcjonowania; Wysokiej jakości usług; Skalowalności rozwiązań; Wsparcia technicznego 24/7; Preferujemy firmy z Łodzi lub okolic, ale niekoniecznie; Czego oczekujemy do hostingu: Możliwości tworzenia subkont dla naszych klientów; Obsługi i aplikacji w języku polskim (ze względu na klientów ); Możliwości bilingowania subkont; Możliwości dokupowania przez klientów, np.: kont pocztowych czy miejsca na dysku; Celowo nie piszę o konkretnych rozwiązaniach ponieważ zależy nam na firmie z którą chcemy się związać na najbliższych kilka lat, która będzie partnerem i dostawcą usług i chcielibyśmy się poczuć miło zaskoczeni rozwiązaniami w ofercie . W tej chwili posiadamy kilka własnych kont na home.pl (dodatkowo opiekujemy się kilkunastoma kontami klientów), te dane są do przeniesienia na nowe konto (to ważne!): Na jednym z serwerów: Zajęte miejsce: około 20 GB; Wygenerowany ruch: 70 GB w bieżącym miesiącu; Liczba plików: 275 000 Zaparkowanych około 50 domen; Około: 80 kont pocztowych Zleży nam na optymalizacji rozwiązań, kosztów i monetyzacji usług dodatkowych świadczonych przez naszą firmę. To chyba na tyle, mam nadzieję że ilość informacji jest wystarczająca , może mało wylewnie, ale starałem się opisać maksymalnie precyzyjnie i konkretnie. Oferty proszę przesyłać na PW, decyzję o współpracy z konkretną firmą chcielibyśmy podjąć jak najszybciej. BTW: Fajne forum, czytam od lat, wiele ciekawych i przydatnych informacji można tu znaleźć. Pozdrawiam jeszcze raz. W odpowiedzi na wasze pytania: Nie mamy określonego budżetu, szukamy rozwiązania, nie chcemy oferty najtańszej bo nie bo nie da się zrobić tanio i dobrze. Oczekujemy propozycji na zasadzie takie rozwiązanie tyle, takie tyle. Za rozsądne pieniądze rozsądne rozwiązanie, i tyle. P.S Dzięki za pierwsze oferty. //Nie widzę opcji edycji postu więc piszę w odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach