Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Witam, Mam na sprzedasz serwer dedykowany od firmy slaskdatacenter.pl. Dane serwera to: SDC-Promo2-2011-3 CPU: AMD Phenom X4 9750 2,4 GHz RAM: 8 GB DDR2 HDD: 2x 500 GB HDD SATA II (Software RAID 1) Transfer miesięczny: 8 TB Switch port 100 Mb/s Dostępność SLA: 99.9% Ilość adresów IP: 5 Systemy operacyjne: Linux, Windows Licencja DirectAdmin za 0 zł! Ledwo go kupiłeś a już sprzedajesz? Otóż chciałbym go sprzedać z tego względu, że strasznie długo trzeba czekać na serwer oraz odp z supportu, a mi zawsze zależy na czasie. Więc dlatego wolałem mieć coś słabszego droższego ale od firmy NetDc.pl z tego względu, że już kilka miesięcy u nich mam vps i bez żadnych problemów szybko otrzymuje odp od supportu. Koszt tego serwera wynosił 209zl/mc lecz nikt go za tyle nie odkupi więc moja propozycja to 180zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Ty juz masz ten serwer, fizyczny dostęp do serwera, czy dopiero złożyłeś zamówienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 zamówienie już jest opłacone, lecz brakowało im "jakiś części" wiec serwer będzie jutro max piątek, oczywiście czas się zacznie jak serwer już będzie stal. Jak znajdzie się chętny na kupno to oczywiście tylko wtedy jak serwer będzie stal, nie wcześniej żeby nie było potem jakiś problemów. Jutro lub najpóźniej w piątek, czekamy na części.Czas aktywacji liczony jest od dnia uruchomienia a nie od daty zamówienia. jeśli macie jeszcze jakieś pytania chętnie odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 SDC-Promo2-2011-3 CPU: AMD Phenom X4 9750 2,4 GHz RAM: 8 GB DDR2 HDD: 2x 500 GB HDD SATA II (Software RAID 1) Transfer miesięczny: 8 TB Switch port 100 Mb/s Dostępność SLA: 99.9% Ilość adresów IP: 5 Systemy operacyjne: Linux, Windows Licencja DirectAdmin za 0 zł! Otóż chciałbym go sprzedać z tego względu, że strasznie długo trzeba czekać na serwer oraz odp z supportu, a mi zawsze zależy na czasie. Więc dlatego wolałem mieć coś słabszego droższego ale od firmy NetDc.pl z tego względu, że już kilka miesięcy u nich mam vps i bez żadnych problemów szybko otrzymuje odp od supportu. Koszt tego serwera wynosił 209zl/mc lecz nikt go za tyle nie odkupi więc moja propozycja to 180zl. hmm.. Coś tu nie do konca jest tak jak podajesz. W ogłoszeniu podajesz ze to serwer: SDC-Promo2-2011-3 za 209zł gdzie w cenniku jest, ze ten serwer kosztuje 194zł. Na screenie natomiast masz serwer : SDC-Promo3-2011-3 z tym, że ten serwer ma inne klocki: CPU: AMD Phenom X4 965 3.4 GHzRAM: 8 GB DDR3HDD: 2x 500 GB HDD SATA II (Software RAID 1) Transfer miesięczny: 8 TB Switch port 100 Mb/s Dostępność SLA: 99.9% Ilość adresów IP: 5 Systemy operacyjne: Linux, Windows Licencja DirectAdmin za 0 zł! Wiec co tak naprawdę sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 (edytowany) zgadza się mój błąd, podałem dane serwera za 199zl a poniżej jest ten co ja wykupiłem SDC-Promo3-2011-3 (0 Dostępna) - CPU: AMD Phenom X4 965 3.4 GHz RAM: 8 GB DDR3 HDD: 2x 500 GB HDD SATA II (Software RAID 1) Transfer miesięczny: 8 TB Switch port 100 Mb/s Dostępność SLA: 99.9% Ilość adresów IP: 5 Systemy operacyjne: Linux, Windows Licencja DirectAdmin za 0 zł! przepraszam za pomyłkę, w razie innych pytań proszę pisać edit: Edytowano Sierpień 31, 2011 przez Shelvi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach