marmat00 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Nie wiecie czemu gny napisze nowy post to nie zostaje on naliczony do liczby moich postów ? Cały czas mam 121 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Masz 122 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Jak napisałem ten temat to naliczyło? Ale jak odpowiadam na czyjeś tematy to nie nalicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 (edytowany) Teraz masz 123 Edit: U mnie nabija dobrze nawet w tym temacie Edytowano Sierpień 31, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 U mnie tylko w moich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Może nie odświeża od razu? Postów 864 A zobacz teraz ile mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Kilka działów nie nalicza postów. Może temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Kilka działów nie nalicza postów. Może temu... Napewno dlatego tak jest. Tak samo z reputacją chyba jest. W niektórych działach nie jest zliczana. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reroviren 5 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 To pewnie liczy tak, że działy, w których piszemy jakieś przydatne porady to liczą nam posty, zaś te działy na luzie już nie. To praktyka stosowana prawdopodobnie na wielu forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach