xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Cześć. Chciałbym się dowiedzieć kto i z jakiego powodu usunął mi moją sygnaturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Czyżby cenzura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 A co w niej takiego było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Pewnie Łukaszenko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Hmm, nie szukam guza ale jako moderator mógłbyś mu odpowiedzieć skoro się użytkownik pyta. Jeżeli był Bacia to OK, jeżeli nastąpiło złamanie regulaminu to napisz mu że złamał regulamin w punkcie takim a takim i każdy będzie zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 (edytowany) xorg Przeczytaj regulamin i zobacz czy łamałeś jakis podpunkt § 3 Sygnatura (podpis): § 3.1 Podpis powinien mieć maksymalnie cztery linijki tekstu. § 3.2 Zezwala sie na umieszczenie w podpisie reklamy firm ale nie innych konkurencyjnych for i serwisów. § 3.3 Zabrania się umieszczania w podpisie banerów i innych grafik. § 3.4 Maksymalny rozmiar czcionki w sygnaturce to rozmiar '2' § 3.5 Podpis nie może zawierać żadnych słów niecenzuralnych i ogólnie uważanych za obraźliwe. Jeżel tak, to zapomnij, jeżeli nie to pisz do Administratorów :-) Pozdro, i wrzućcie ludzie na looz PS: W regulaminie powinien być punkt zakazujący robienia z sygnatury choinek :-) Edytowano Sierpień 29, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Aaa.. to nagminne. A to nie pasuje, a tamto... i kasują, bez komentarza, bez PW, bez niczego. To samo z wątkami / postami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Hmm, nie szukam guza ale jako moderator mógłbyś mu odpowiedzieć skoro się użytkownik pyta. Jeżeli był Bacia to OK, jeżeli nastąpiło złamanie regulaminu to napisz mu że złamał regulamin w punkcie takim a takim i każdy będzie zadowolony. Moderatorzy nie mają wglądu w historię moderowania. Więc albo odezwie się ten, który zmoderował i wtedy może udzielić konkretnej odpowiedzi albo Tomek czy Bartek musi sprawdzić w historii i zapytać kogo trzeba. Nikt nie lata i nie kasuje sygnaturek z zamiłowania więc pewnie cos sie tam musiało wydarzyć. edit a nie, chyba historię w tematach widać, no w każdym razie sygnaturki tak nie da rady sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2011 (edytowany) § 3.1 Podpis powinien mieć maksymalnie cztery linijki tekstu. § 3.2 Zezwala sie na umieszczenie w podpisie reklamy firm ale nie innych konkurencyjnych for i serwisów. § 3.3 Zabrania się umieszczania w podpisie banerów i innych grafik. § 3.4 Maksymalny rozmiar czcionki w sygnaturce to rozmiar '2' § 3.5 Podpis nie może zawierać żadnych słów niecenzuralnych i ogólnie uważanych za obraźliwe. W sygnaturze znajdowała się jedna linia tekstu bez grafiki, z linkiem do forum niekonkurencyjnego, z niezmienionym rozmiarem, nienaruszająca żadnych dobrych obyczajów. Edytowano Sierpień 30, 2011 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2011 No to napisz do BOSS'ów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2011 (edytowany) No z tą sygnaturką to pewnie nie pierwszy przypadek, również miałem kilka, ale trochę innych problemów z sygnaturkami, muszę jednak przyznać że wtedy Spanner naprawił to szybko. Ja otrzymałem warna od jednego moderatora i to takiego którego nie powinienem dostać, ponieważ nie złamałem w tym przypadku żadnego regulaminu. Wysyłałem ticket, PW w tej sprawie i nic warn nadal jest, a mi jest smutno, że WHT kategoryzuje firmy na te które mają płatny pakiet i bezpłatny . Support dla firm w formie ticketów to wielka ściema, żadnej odpowiedzi już chyba tydzień. Musze przyznać, że jak miałem pakiet Platinium to WHT lepiej mnie traktowało, teraz już nie jestem warty bo to tylko bezpłatny pakiet Brąz. Oj Oj nieładnie WHT ... Edytowano Sierpień 30, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 Czy coś się wyjaśniło w tej materii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2011 Czy coś się wyjaśniło w tej materii? Pierwsze słyszę, jeśli sygnaturka była nieszkodliwa może przez przypadek wyparowa. Jaka dokładnie była zawarość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2011 Pierwsze słyszę, jeśli sygnaturka była nieszkodliwa może przez przypadek wyparowa. Jaka dokładnie była zawarość? Ja nic nie wiem na ten temat. Pytam z ciekawości, bo temat został zaczęty, ale nie został skończony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2011 Już dokładnie nie pamiętam, ale miała w sobie link do http://puchatkowe.pl/serwery-puchatkowe-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2011 Łe to na bank przypadek, że Ci stopkę wywiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 Super przypadki tu chodzą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 Super przypadki tu chodzą... Normalne, zdarza się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2011 To zamknijcie temat, nie ma sensu tu czegokolwiek drążyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach