marmat00 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Witam. Czy kupował ktoś serwer do minecrafta w tej firmie: http://craftserve.pl/ ? Jakie są wasze opinie bo u mnie na pierwszy rzut oka wygląda to na "firmę zrobioną na wakacje". Podejrzane wydaje mi się to, że firma jak dowiedziałem się od jej właściciela nazywa się "Zakład tapicerski" a serwery stawia na kimsufi we Francji. Co wy o tym sądzicie ? Polecacie kupować tam czy raczej stawiać samemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Witam. Czy kupował ktoś serwer do minecrafta w tej firmie: http://craftserve.pl/ ? Jakie są wasze opinie bo u mnie na pierwszy rzut oka wygląda to na "firmę zrobioną na wakacje". Podejrzane wydaje mi się to, że firma jak dowiedziałem się od jej właściciela nazywa się "Zakład tapicerski" a serwery stawia na kimsufi we Francji. Co wy o tym sądzicie ? Polecacie kupować tam czy raczej stawiać samemu? Że co? Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 20076201Z - DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM Karol Piłat VITRESOFT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Temat raczej na GHT, a nie WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 proszę bardzo kawałek otrzymanego maila: > Witam > Na stronię widzę nip oraz regon ale jaka jest nazwa państwa firmy ? > Mam wątpliwości co do legalności tego hostingu a chciałbym zamówić serwer. Witam, Działalność nazywa się "Pracowania Tapicerska", a usługa "Craftserve.pl" Hosting jest w pełni legalny, spółka może zajmować się kilkoma rodzajami usług. Pozdrawiam -- Konrad Dudek Craftserve.pl - Hosting Serwerów Minecraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Przez jakiś czas działali jako krzak (chyba 3 miesiące). Później pojawiły się powyższe dane na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 ght... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach