Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Tutaj można znaleźć także sporo prac tego.. gościa http://lesne-dziady.com/mert/ Btw. Lesne-dziady.com? Co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Tutaj można znaleźć także sporo prac tego.. gościa http://lesne-dziady.com/mert/ Btw. Lesne-dziady.com? Co to jest Sukces: Ogłoszenie Chciałbym ogłosić ,że nasza strona uzyskała PageRank 2 w google , muszę wam powiedzieć ,że mało stron związane z cs'em ma taki pagerank. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Wiecie, on w wieku 12 lat już kodował (w końcu zajmuje się grafiką od 4 lat, a prawdopodobnie ma 16, choć i tyle bym nie dał) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Hmm, to chyba dobrze że od dziecka się rozwija, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 A wiecie ,że umieszczanie czyichś zdjęć jest karane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ale to zdjęcie przecież Ty umieściłeś na dostępnym w internecie serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 A każe Ci ktoś przeglądać serwer? Wgl temat proszę zamknąć bo widzę ,że offtopic się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 No i spłoszyliście artyste :] Zdjęcie było na ogólnodostępnym serwerze więc proszę, nie czepiaj się. A temat do zamknięcia bo się ośmieszyłeś, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ja chcę dać plusa w tym temacie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ja chcę dać plusa w tym temacie! Jak by się dało to by tutaj poleciało ze 100 plusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Widzę zdjęcie zostało usunięte z serwera, szkoda tylko że pewnie już sporo go ma na hdd Ba, ja jeszcze plików podręcznych nie kasowałem, więc pewnie bym znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Ja już się nie załapałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach