ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Witam, nazywam się Wojciech "Ow4ND" J. zajmuję się profesjonalnym tworzeniem stron www, posiadam doświadczenie nabyte przez ostatnie 4 lata, wszystkie realizacje są wykonane z perfekcją chirurga. Nie mogą się wkraść żadne błędy! Wykonywanie stron, od grafiki po kodowanie sprawia mi dużo frajdy. Czuję się potrzebny i wiem ,że klient będzie zadowolony z mojego projektu. W każdym projekcie uczę się nowych rzeczy, bo wiadomo standardy się zmieniają i wchodzą całkiem nowe rzeczy, trzeba być na topie:) Kieruję się pewnym mottem, gdy wykonuję projekty "Jeżeli Coś Zacząłeś, Zrób To Do Końca! Realizacje Jakie Wykonuje: Profesjonalna Grafika Profesjonalne Kodowanie Profesjonalne Pozycjonowanie Administracja Stronami WWW Email: blackhunter888@gmail.com GG: 4975663 Proszę Pisać na gadu, w sprawie dogadania się co i jak Pokaże ostanie realizacje, dam link do portfolio (aktualnie w budowie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Brak strony www, brak portfolio, nazwisko na cenzurowanym ?, kontakt poprzez maila na jakimś badziewiu, w domenie by ładniej wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Portfolio: Ow4ND.pl - W budowie Wojciech Jakubowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 a kodujesz layouty pod social engine 4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Narazie Nie XHTML+CSS, wordpress, webspell, joomla. aktualnie daje radę pod wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Masz jakiś cennik przygotowany, mogę prosić na PW o linki do Twoich projektów które wykonywałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Templatka portfolio z themeforest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 (edytowany) Heh Warto zrobić własny styl na swoją stronę: /* Template Name: Klipso Description: HTML/CSS Template Version: 1.0.0.110803 Author: Cosmin Cotor Author URL: http://cosmincotor.com Tags: modern, clean */ Edytowano Sierpień 29, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 No właśnie oglądałem dzisiaj themeforest przypadkiem i tak mi się skojarzyło: http://themeforest.net/item/klipso-htmlcss-portfolio-template/459645 Nieładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Albo szewc bez butów, albo kolejny nastolatek dorabiający do kieszonkowego, do tego robiący to całkowicie nieprofesjonalnie. Stawiam raczej na to drugie, żaden, nawet mało się szanujący webmaster z prawdziwego zdarzenia nie wpakowałby się na taką minę. Tak czy inaczej nie najlepszy start... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Adres strony to błazenada, nie profesjonalizm. Jeśli targetem są ziomale z gimnazjum - rewelacja. Na tej stronie coś w ogóle jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Adres strony to błazenada, nie profesjonalizm. Jeśli targetem są ziomale z gimnazjum - rewelacja. Na tej stronie coś w ogóle jest? Portfolio: Ow4ND.pl - W budowie Wojciech Jakubowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 mSurf.eu zauważyłem ostatnio w twoich postach ogromną chęć dobitnego udowadniania innym swojej spostrzegawczości - chyba, że to tylko mania udzielania się wszędzie za wszelką cenę. To było pytanie quasi-retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Poprostu zdarza się, że ktoś nie doczyta, więc pomagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 A mi chodziło o to, że parodią jest puszczanie praktycznie pustej templatki jako portfolio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 rada na przyszłość zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy zapamiętaj! ''portfolio to twoje cv a domena to nazwisko''. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 A mi chodziło o to, że parodią jest puszczanie praktycznie pustej templatki jako portfolio. No przecież napisał że w budowie, i pod naciskiem Wam dał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 No przecież napisał że w budowie, i pod naciskiem Wam dał... Dokładnie, jest to tylko przejściowe. Aktualnie jest teraz nowe, tylko dalej mnie nie zadawala i raczej zmienię. Postawię na dynamikę oraz prostotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 mSurf.eu przecież potrafię czytać - kontruję, że tak się nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 mSurf.eu przecież potrafię czytać - kontruję, że tak się nie robi. Ciężkie życie na WHT... Jak to zrobi to źle jak co innego zrobi to jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ciężkie życie na WHT... Jak to zrobi to źle jak co innego zrobi to jeszcze gorzej. Człowiek uczy się na błędach i więcej ich nie popełnia. Layout v1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 mSurf.eu lepiej zrobić raz, a jak najlepiej. Myślę, że ten jakże słuszny standard warto byłoby w ogóle w Polsce upowszechnić. Devil, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 @mSurf.eu Zobacz jakie autor ma motto: "Jeżeli Coś Zacząłeś, Zrób To Do Końca!" To wybitnie kontrastuje z tym jak zaprezentował siebie i swoje prace. Jak chce sprzedawać swoje usługi związane z grafiką to podstawą jest portfolio żeby zobaczyć jego umiejętności. W jego ogłoszenie nie ma krzty profesjonalizmu i Sponsi to po prostu wytknął. @ow4nd ale paskudztwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 MATKOOOOOO!!! Szybko zmieniaj styl na Twojej stronie! Masakra! 3 obrazki i standardowa czcionka to nie jest styl! To co reprezentuje w tym momencie Twoja strona to... Szambo! Nie obraź się ale naprawdę porażka! I jeżeli testujesz jakiś styl to nigdy na głównej stronie. Zrób kopię na jakimś domena.pl/teststrony i tam wrzucaj wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 http://lesne-dziady.com/mert/ja.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach