jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2011 Przenoszę się z serwerami na Clouda w 3SF, więc miałem możliwość zobaczenia jak to wygląda na miejscu. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, opis DC i zabezpieczeń na stronie firmy pokrywa się z rzeczywistością. Potężny agregat sobie czeka na ewentualny brak prądu, więc mogę potwierdzić że go mają Z wiadomych przyczyn nie mam zdjęć z wycieczki Może przedstawiciel firmy wrzuci 2-3 zdjęcia ? Oczywiście mogłem zobaczyć blady Fujitsu, na których stoi Cloud. Mają jeszcze dużo miejsca na nowe swoje i klientów maszynki. Niedługo czeka mnie testowanie usługi w warunkach rzeczywistych, po jakimś czasie pewnie zdam relację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3SF 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Przenoszę się z serwerami na Clouda w 3SF, więc miałem możliwość zobaczenia jak to wygląda na miejscu. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, opis DC i zabezpieczeń na stronie firmy pokrywa się z rzeczywistością. Potężny agregat sobie czeka na ewentualny brak prądu, więc mogę potwierdzić że go mają Z wiadomych przyczyn nie mam zdjęć z wycieczki Może przedstawiciel firmy wrzuci 2-3 zdjęcia ? Oczywiście mogłem zobaczyć blady Fujitsu, na których stoi Cloud. Mają jeszcze dużo miejsca na nowe swoje i klientów maszynki. Niedługo czeka mnie testowanie usługi w warunkach rzeczywistych, po jakimś czasie pewnie zdam relację Kilka fotografii z naszego DC można obejrzeć np. tutaj : http://www.dcserwis....ata-center-3sf/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach