Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Do rozdania mamy Słuchawka Bluetooth + ładowarka samochodowa — LG HBM-585 http://ittechblog.pl/2011/08/24/konkurs-it-tech-blog-i-lg/ Jak macie konto na FB to zachęcam do udziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 No ja już się wypowiedziałem odnośnie pytania konkursowego... Szału nie ma jeśli chodzi o Nagrodę ale warto brać udział w takich ciekawostkach. Oby było ich więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ostatnie 16h i zamykamy, słuchawka 200PLN piechotą nie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 Ostatnie 16h i zamykamy, słuchawka 200PLN piechotą nie chodzi Piechotą może nie... Ale pieszo xD? Kto wie :-) Ja nie mam szans w takich konkursach, to nawet nie probuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach