krbodzio 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Hmm.. no ciekawe.. Chyba nie sądzisz, że za darmo postawiłby sobie swoją konkurencje? Nie sądzę że specjalnie się wymigiwał czasem, skoro chciał Mi pomóc. Zakładamy tak, bo inaczej sie nie da. Wyskakujesz z konopii i chcesz mieć perfect zrobiony serwerek. Tzn zrobione tutki tak, żeby można było dobrze skonfigurować serwer. Wybacz, ale tak sie nie da. Wiedza kosztuje. Zwłaszcza zbierana przez lata. Wiedza chyba uzyskiwana z podręcznika do informatyki, bo nie sądzę żebyś sam to wymyślił, a ta osoba która napisała podręcznik na pewno chciała komuś pomóc, a nie chwaliła się swoją drogocenną wiedzą z przeczkola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 krbodzio, masz rację, ja przykładowo uczę się z książek, ale najpierw je kupuje.. co za tym idzie? Płacę za swoją edukację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Myślę, że tutaj nic ciekawego się więcej nie pojawi i czas zakończyć ta dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach