daniel218 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 Witam Dziś do zaoferowania mam nową kostkę ram zakupioną w sklepie. Okazało się że moja płyta główna nie czyta ddr2 i muszę sprzedać te ramy. Ramy mają własne chłodzenia co zwiększa ich moc! Specyfikacja techniczna Pojemność: 2GB Rodzaj: DDR2 Częstotliwość pracy [MHz]: 800 Registered: Nie ECC: Nie Wersja produktu: BOX Gwarancja: 36 miesięcy(w sklepie internetowym) http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/77/04/30/1777043096 Propozycje cen na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 Zwiększa moc, masz racje +5 do respektu na dzielni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 Może chodziło mu o wydajność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Tomasz- 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 A jaka cena by cię interesowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniel218 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 A jaka cena by cię interesowała? 100zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Radiator na kościach może co najwyżej zwiększyć ilość odprowadzonego ciepła, a nie MOC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniel218 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Dziękuje za informacje ale to nie miejsce na lekcje, tylko na oferty! Radiator na kościach może co najwyżej zwiększyć ilość odprowadzonego ciepła, a nie MOC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Czepiacie się : ) docelowo wtedy można ciut podkręcić to i owo, tylko nie chce mi się nawet sprawdzać co można zrobić z tymi kościami : ) W sumie dobra marka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach