Gość epox Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 Witam Otóż prawie osiwiałem :| Nie mogę się zdecydować na serwer dedykowany . Otóż potrzebuje maszyny dla własnych celów i szukam czegoś w europie : www.ovh.pl - łącza nielimitowane www.leaseweb.com - też dają bez limitów www.valueserver.de - mało transferu ale podobno porządni i tani Czy wogóle jakiś inny serwer w innej firmie czy wogóle VPS :| Muszę się wyrobić cenowo do 600-800 zł brutto z Direct adminem Co do administracji to mój kumpel mi będzie pomagał Czy możecie mi coś doradzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 Tanie i dobre dedyki mozna kupic w serverowniach Niemieckich np: Hetzner.de, webperoni.de. A z w/w przez Ciebie ofert wybralbym leaseweb. ( ale pamietaj ze bedziesz musial troche zaplacic za np wymiane dysku ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gligamesh 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 Witam P 4 3,0 64Bit ( HT / 2MB / FSB 800 / MT64 ) 1 GB ram (DDR CL 2,5) 80 GB (7200 / 8MB) 2 karty sieciowe 2 IP (opcjonalnie 4) 10mbit bez limitu moge spościc do 700 zł lokalizacja: polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 A z w/w przez Ciebie ofert wybralbym leaseweb. ( ale pamietaj ze bedziesz musial troche zaplacic za np wymiane dysku ) Za takie operacje Leaseweb tez kasuje?? ednet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 z tego co wiem to za większość wymian hardware ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 z tego co wiem to za większość wymian hardware ;] Trza im placic za wymianę dysku na większy, czy w wypadku awarii również chcą kasę? ednet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach