ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Witam Wszystkich, Posiadam z konfigurowany serwer dedykowany, lecz brakuje mi panelu do zarządzania serwerami gier. Darmowe zastosowania działają beznadziejnie ,albo wgl nie działają. Piszę w sprawie panelu obsługującego gry: far cry, cod4, css, cs16 oraz serwer TS3. Jestem w stanie przeznaczyć 40zł/msc na licencję do owego panelu. Jestem zainteresowany państwa ofertą! Panel służy tylko pod rozwiązanie prywatne, nie mam zamiaru sprzedawać serwerów gier itp... Nie musi posiadać jakich super opcji , tylko instalacje serwera automatycznie najlepiej, star,stop/restart, edycja linii startowej, edycja cfg oraz status serwera. Jeżeli będzie więcej to nie pogardzę Z Góry Dziękuje Za oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 A GameCP testowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Z jakich darmowych paneli korzystałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Zainteresuj się: http://revogames.accesto.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 A GameCP testowałeś? Tak testowałem beznadziejny ;/ Również: GameCP OGP Switf- ale licencji brak Gamecreator- wręcz masakra. Revo wygląda interesująco Tylko czy obsługuje farcry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Napisz do nich to ci odpowiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ow4nd 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 Dziękuje za pomoc Temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2011 Z wymienionymi grami nie powinno być problemu. Zapraszam do kontaktu w celu rozwiązania wszystkich wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach