Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Witam, proszę o oferty osób które przygotują mi vps'a pod serwer www (tzn instalka apacza itd + jakiś darmowy panel) oferty na PW proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Witam, Czy interesują Pana oferty bez FV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Oczywiscie ze bez FV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Około środy mógłbym to Panu skonfigurować, obecnie jestem poza Polską. Cenowo na pewno się dogadamy, jeżeli jest Pan zainteresowany proszę skontaktować się ze mną za pomocą PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Moją propozycję masz na PW - czekam na odzew Załatwione od zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Dopisze się do tematu - mi też prześlijcie swoje oferty cenowe bo niedługo będzie mi niestety vps potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnetx 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Propozycja wysłana na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. kosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach