GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Witam, ostatnio chciałem sie zalogować do swift panel (dłuższy czas nie wchodziłem) i zapomniałem hasła, a w panelu nie zmieniłem e-maila na swój, więc jak moge odzyskać hasło? jakieś zapytanie mysq czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 (edytowany) W phpMyAdmin edytuj tabelę client, znajdz swojego usera, następnie w password masz zakodowane hasło w md5. Wygeneruj własne hasło w md5 tutaj: http://www.adamek.bi...5-generator.php wynik wklej w komórce password admina zapisz i powinno hulać. Sorry! Swift nie koduje w MD5, po prostu odczytaj hasło z danej komórki Edytowano Sierpień 20, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 jest taki problem, w tej tabeli nie ma administratora, są sami userzy Znalazłem w tabeli 'admin' ale kolopik i tak pomogłeś + ;-) mam taki problem, hasło wpisuje poprawnie ale i tak mam informację Login Failed. Spróbuj jeszcze raz. Twoje IP (46.148.144.14) zostało zarejestrowane i administratorów powiadomienia o tym nieudanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 jest taki problem, w tej tabeli nie ma administratora, są sami userzy Znalazłem w tabeli 'admin' ale kolopik i tak pomogłeś + ;-) mam taki problem, hasło wpisuje poprawnie ale i tak mam informację Login Failed. Spróbuj jeszcze raz. Twoje IP (46.148.144.14) zostało zarejestrowane i administratorów powiadomienia o tym nieudanym. Jejku, przepraszam. Zamotałem się Tak, chodzi o tabelę admin, w kolumnie password masz coś takiego: 728dba98f1472827b867 - to jest twoje hasło zakodowane w MD5. Wygeneruj własne hasło zakodowane w MD5, następnie wklej wynik w kolumnie password, w PMA i zapisz. Powinno działać, tylko pamiętaj, że hasło musi być zakodowane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 A nie lepiej w polu password wpisać sobie normalnie hasło i dać MD5 ? Nie trzeba nic generować itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrYFF 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 dobra a jak napisać to hasło w MD5 ? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 dobra a jak napisać to hasło w MD5 ? ;-) W kolumnie password wpisujesz swoje hasło później z menu rozwijalnego szukasz MD5 wykonaj i wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach