eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Co sądzicie o panelu Open Panel czy jest jakieś spolszczenie do tego czy trzeba samemu spolszczyć sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Bawiłem się nim jak był jeszcze dostępny na etcha, teraz wiedzę, że już na Lennym śmiga. Spolszczenia nie ma, musisz samemu spolszczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Jeżeli jest jakiś plik językowy po angielsku to nie problem go spolszczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 Wiem, że nie problem ale myślałem, że może jest jakieś spolszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2011 Daj ogłoszenie, to zapewne ktoś to zrobi za odpłatnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach