Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 1) ankiety tylko dla użytkowników z większymi możliwościami 2) wywalić polowe buttonów nad okienkiem, w ktorym sie pisze post! Robią tylko metlik w glowie! A poza tym podoba mi sie pomysł! Jak trzeba to mogę pomoc w rozwoju. Aha i przestaw godzine na forum... Chyba jest 13h do tylu Aha i jeszcze wstaw jakąs stopke i może banner w stopce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 ja również... =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 Z tymi ankietami to rzeczywiscie dobry pomysl. Jesli chodzi o przyciski to cale forum bedzie najprawdopodobniej instalowane od poczatku (oczywiscie wszystkie dane zostana ) z wersji plus na oryginalne. Z czasem jest jakis blad, ale posty maja poprawny czas. Jesli chodzi o pomoc w serwisie to zapraszam na kanal #phpbb na polnecie (np. warszawa.ircnet.pl) LAMcz^^: co masz na mysli wstaw stopke? A czekam na banner od grafika, bedzie napewno. Pozdrawiam i czekam na dalsze sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 Masz napisy Powered by phpbb Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme To napisz sobie Copywrite by WHT.PL - 2004 Albo cos w tym stylu BTW: fajny pomysl podoba mi sie na tym forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 Masz napisy Powered by phpbb Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme To napisz sobie Copywrite by WHT.PL - 2004 Albo cos w tym stylu BTW: fajny pomysl podoba mi sie na tym forum! Hehehe, lepiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 Zdecydowanie! I jeszcze jedno! Jak jest pisanie, odpowiadanie na posty to zrob tak, zeby opcja Powiadom mnie gdy ktoś odpowie Nie byla w standardzie, tylko, żeby dzialala to trzeba zaznaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 Zdecydowanie!I jeszcze jedno! Jak jest pisanie, odpowiadanie na posty to zrob tak, zeby opcja Powiadom mnie gdy ktoś odpowie Nie byla w standardzie, tylko, żeby dzialala to trzeba zaznaczyc. Wystarczy we wlasnych ustwieniach zmienic: Profil/ Profil/ Preferencje i opcja: Zawsze informuj mnie o odpowiedziach: Wyślij e-mail, kiedy ktoś odpowie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2004 O tewraz lepiej! Ale od razu ustaw, żeby domyślnie było NIE... Bo to starsznie wkur*** i generuje w koncu jakies obciazenie serwera /mail co chwile.../! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2004 Dzisiaj odwiedziło nas 31 użytkowników :: 9 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 22 Gości , 13 w ciągu ostatniej godziny.Zarejestrowani Użytkownicy: Antharax, DonPedro, drynda, Fobi, Koxta, LAMAcz^^, Major, radom, Świstu O co chodzi z ta 13? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2004 Dzisiaj odwiedziło nas 31 użytkowników :: 9 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 22 Gości , 13 w ciągu ostatniej godziny. Zarejestrowani Użytkownicy: Antharax, DonPedro, drynda, Fobi, Koxta, LAMAcz^^, Major, radom, Świstu O co chodzi z ta 13? że 13nastu użytkowników odwiedziło stronę w ciągu ostatniej godziny, czegoś jeszcze nie rozumiesz? :-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2004 to ze mi to nie wzrasta tylko maleje co jakis czas, co jakies 20 sek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2004 No to znaczy, że już minęło wiecej niz 60 min,... A od tego czasu nie bylo wiecej gosci... Jeszcze jeden głupi post i faktycznie bedzie żółta kartka!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2004 Ja sie spotkalem pierwszy raz z taka szybka zmiana wiec o tym napisalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach