eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Witajcie chciał bym wam pokazać moje Forum Przeznaczone dla Młodzieży. Chciał bym abyście je ocenie pod każdym względem i ile byście dali punktów w skali 0-10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 Śmiało daję zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 dlaczego zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 a ja jeden, za domenę Styl do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2011 (edytowany) emlodzie.eu? To przecież nie wchodzi w ogóle... i co to za domena jest? "emlodzie"? heh EDIT: acha, emlodzi.eu - heh w sumie to nic nie mam do dodania ponad to, co napisano wyżej... może odjąłbym punkt za domenę, bo IMO jest słaba... Edytowano Sierpień 19, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Styl zapewne darmowy, chyba go kiedyś widziałem. Chcesz naśladować http://www.e-mlodzi.com/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Pewnie, że to darmowy szablon.. http://szpak.eu/phpbb.php (strona autora) Forum pozostawia wiele do życzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Styl to masakra. Okropnie brzydki. W dodatku przy postach nie ma odstępu między rangą, avatarem a nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Hmm... Styl do bani. Silnik do bani. Domena... średnia. Wywal to przemo póki czas - phpBB3, MyBB, SMF - mało masz ciekawszych alternatyw dla przemo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMlodzi.eu 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2011 Gdyby to tylko od mnie zależało to by było bb3 ale niestety to nie tylko od mnie zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach